Verkkokauppojen toteutus

MyCashflow- ja Magento-verkkokaupat

Toteutamme verkkokauppoja suosituille Magento- ja MyCashflow-verkkokauppa-alustoille. Avoimen lähdekoodin Magento on skaalautuva ja monikanavainen alusta verkkokaupoille. Magento-verkkokauppa-alustalla on toteutettu yli 100 000 verkkokauppaa maailmanlaajuisesti, ja sitä kehittää tuhansia asiantuntijoita ympäri maailman. Magento on täysin skaalautuva resposiivisiin toteutuksiin, joten mobiilisurffaajatkaan eivät jää ilman ostoksia.

MyCashflow taas on Suomen suosituin helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta. Palvelu on täysin ylläpidetty, mikä tarkoittaa sitä, että MyCashflow huolehtii myös asiakkaidemme ylläpidosta. MyCashflow'n tuotekehityksessä tietoturva on aina etusijalla.

Mobiilissa toimiva verkkokauppa

Resposiivinen suunnittelu mahdollistaa sen, että verkkokauppa skaalautuu eli mukautuu sopivaan kokoon eri päätelaitteilla katsottaessa. Tällöin katsojalle näytetään eri päätelaitteelle optimoitua sisältöä muodossa, joka toimii eri näytön leveyksillä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että isolla näytöllä esimerkiksi tuotteita voi olla kolme palstaa vierekkäin, tabletilla kaksi ja matkapuhelimella yksi. Sisällöntuottajan kannalta on tehokasta ja helpointa tarjota tarkalleen sama sisältö eri päätelaitteille. Responsiivinen suunnittelu takaa sen, että sisältö näytetään sopivassa järjestyksessä ja muodossa eri laitteilla.

Rajapinnat

Toteutamme myös integraatioita eri sovellusten välille, joten sama projekti voi pitää sisällään myös rajapintatoteutukset esimerkiksi ERP-järjestelmiin.

Ota yhteyttä

Jukka Leino
CEO, Partner

+358 10 3211906 
jukka.leino@oddy.fi

Pasi Lappalainen
CDO, Partner

+358 10 3211901
pasi.lappalainen@oddy.fi


Beneq - A Thinner World

Digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltainen kumppanuus verkkosivuston suunnittelusta hakusanamainontaan (SEM)

Reima

Tekninen partneri verkon haasteissa

OPR-Vakuus

Mobiiliresponsiivisen verkkosivuston uudistus Drupal-kehitystä hyödyntäen ja lainanhakuprosessin kehittäminen