Drupal-verkkosivustot

Drupal-verkkosivustot

Drupal on avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, jonka vahvuuksia käyttävät lukuisat verkkopalvelut ja uutispalvelut. Syitä lisenssimaksuttoman Drupal-sisällönhallintajärjestelmän suosioon on paljon.

  • Yksinkertaisuus, vaivattomuus ja käyttömukavuus.
  • Laajennettavissa ja räätälöitävissä lisämoduuleilla.
  • Hyvän kansainvälisen kehittäjäyhteisön jatkuva kehitystyö.
  • Loistava hakukonenäkyvyys ja tietoturva.

Toteutamme Drupal-sivustot vahvalla kokemuksella. Kauttamme saat Drupal-toteutuksen lisäksi Drupal-ylläpitoa.


Responsiivinen Drupal-verkkosivusto

Responsiivinen suunnittelu mahdollistaa sen, että verkkosivu skaalautuu eli mukautuu sopivaan kokoon eri päätelaitteilla katsottaessa. Tällöin katsojalle näytetään eri päätelaitteelle optimoitua sisältöä muodossa, joka toimii eri näytön leveyksillä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että isolla näytöllä esimerkiksi uutisia voi olla kolme palstaa vierekkäin, tabletilla kaksi ja matkapuhelimella yksi. Sisällöntuottajan kannalta on tehokasta ja helpointa tarjota tarkalleen sama sisältö eri päätelaitteille. Responsiivinen suunnittelu takaa sen, että sisältö näytetään sopivassa järjestyksessä ja muodossa eri laitteilla.


Suunnittelu


Tuloksellisesti toimivien verkkosivujen tulee kytkeytyä yrityksesi liiketoimintaan ja strategiaan. Verkkosivut ovat muutakin kuin tiedotuskanava ja brändimielikuvan vahvistaja. Oikein rakennettuna sivusto hahmottaa asiakkaallenne, mitä lisäarvoa pystytte liiketoiminnallanne heille tuottamaan.

Suunnittelumme pohjautuu aina asiakkaan todelliseen tarpeeseen. Kartoitamme alussa yrityksen liiketoiminnan ja suunnittelemme verkkosivustot tukemaan yrityksen strategiaa. Emme siis vain tee graafista suunnitelmaa, vaan mietimme, miten verkkosivusto tukisi mahdollisimman hyvin yrityksen toimintaa.


Verkkosivusto on muutakin kuin mainos

Verkkosivusto voi olla paljon muuta kuin kuvia, tekstiä tai videoita. Verkkosivuston yhteyteen voidaan luoda esimerkiksi myynnin työkaluja, myynnin automaatioita, asiakkaita sitouttavia klubeja tai tarjouslaskureita.

Hyvä verkkosivusto ei pelkästään esittele yrityksen palveluita tai tuotteita, vaan toimii esimerkiksi myynnin apuvälineenä, asiakaspalvelijana tai asiakkaan sitouttajana yritykseen. Laajentamalla verkkosivustoa erilaisilla toiminnallisuuksilla voidaan saada huomattavaa kilpailuetua.

Oletko kiinnostunut kehittämään verkkosivuista digitaalisen liiketoiminnan? Kutsu meidät visiitille tai jätä tarjouspyyntö. Kartoitetaan yhdessä verkon tuomat mahdollisuudet liiketoiminnassasi.


Drupal-ylläpito

Avoimeen lähdekoodiin perustuva Drupal-julkaisujärjestelmään tulee säännöllisesti tietoturvapäivityksiä, on tärkeää asentaa välittömästi tietoturvan säilyttämiseksi. Näin järjestelmä on aina ajantasalla ja turvallinen käyttää. Drupal-sivustoille optimoidulla palvelimella sivustosi toimii moitteetta ja on palomuurilla suojattu.

  • Drupalin ylläpito tietoturvallisessa ja testatussa ympäristössä.
  • Sisältää Drupal-käyttötuen arkisin klo 8-16.
  • Tietoturvapäivitykset säännöllisesti.
  • Varmuuskopiointi tietokannasta päivittäin.

Ota yhteyttä

Jukka Leino
CEO, Partner

+358 10 3211906 
jukka.leino@oddy.fi

Pasi Lappalainen
CDO, Partner

+358 10 3211901
pasi.lappalainen@oddy.fi