Maksamisen ratkaisut

Maksurajapinnat

Maksurajapinnan avulla mahdollistetaan mm. verkkopalveluiden tilauksien maksaminen. Maksurajapinnan tarjoaa esimerkiksi PayPal, suomalaiset pankit tai PayTrail. Lähimaksaminen mobiililaitteilla on nykyään jo arkipäivää ja onnistuu monissa paikoissa. Mobiilimaksamisen ratkaisumalleja voivat soveltaa esimerkiksi RFID-tiketit, kassapäätteet, kortinlukijat, parkkimaksut, bussikuljetukset, jne.

Maksamisen ratkaisut

Mihin verkkomaksamista voi hyödyntää?

Yrityksillä on tällä hetkellä suuri motivaatio kehittää verkkomaksamista, joka yleistyy lähitulevaisuudessa nopeaa vauhtia ja aiheuttaa paljon muutoksia liiketoiminnoissa. Tässä vauhdissa kannattaa olla mukana, koska se on seuraava liiketoiminnassa tapahtuva vallankumouksellinen vaihe Internetin, ohjelmistojen ja laitteiden välillä. Tämä tuo mukaan lähteville yrityksille suuria kasvumahdollisuuksia.

Esineiden Internet ja sensoreiden kehittyminen tuo mukanaan suuria mahdollisuuksia laitteiden väliseen maksamiseen. Maksuprosessien digitalisoiminen vaatii kuitenkin uusien toimintatapojen suunnittelua ja sulautettujen ohjelmistojen jatkuvaa kehittämistä.

Lähitulevaisuuden maksamisen ratkaisut tulevat pian näkymään kasvamassa määrin esimerkiksi terveydenhuollon järjestelmissä. Suuren mahdollisuuden tuovat myös mobiililaitteet joita hyödynnetään vielä vähän.

Ota yhteyttä

Jukka Leino
CEO, Partner

+358 10 3211906 
jukka.leino@oddy.fi

Pasi Lappalainen
CDO, Partner

+358 10 3211901
pasi.lappalainen@oddy.fi


RD Velho

Digimarkkinoinnin strategia, myynnin raportoinnin työkalu, intranet ja toiminnan käsikirja

Reima

Tekninen partneri verkon haasteissa

Golf House logbook

Golfia varten kehitetty harjoituspäiväkirja

Suomen Videokoulutus

Pilvipalvelun toteutus videokoulutuksien järjestämiseen