Referenssit

RD Velho

Digimarkkinoinnin strategia, myynnin raportoinnin työkalu, intranet ja toiminnan käsikirja

Brave Digital toimii insinööri- ja IoT-toimisto RD Velhon kokonaisvaltaisena kumppanina digitalisoinnissa. Yhteistyöhankkeessa on kehitetty niin digitaalisen markkinoinnin strategia ja sen toteutus, myynnin raportointityökalu, asiakaspalautteiden kerääminen kuin toiminnan käsikirja yrityksen intranetiin.

Beneq - A Thinner World

Digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltainen kumppanuus verkkosivuston suunnittelusta hakusanamainontaan (SEM)

Innovatiivisia pinnoitteita valmistavan Beneq:n digitaalisen markkinoinnin kokonaisuutta kehitetään yhteistyöhankkeessa Brave Digitalin kanssa. Kumppanuus on edennyt yritysvideon toteutuksesta, verkkosivustojen suunnitteluun ja toteutukseen, verkkoanalytiikkaan ja hakusanamainontaan.

Lumoava verkkokauppa

Lumoavan kaunis verkkokauppa

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Maamme huippusuunnittelijoiden toteuttama design sai arvoisensa verkkokaupan Brave Digitalin, AD Kiivin ja Lumoavan korubrändin yhteistyön tuloksena. Verkkokauppatoiminnallisuudet rakennettiin suoraan verkkosivuston sisälle, ERP-rajapintoja hyödyntäen.

Reima

Tekninen partneri verkon haasteissa

Markkinoinnin ja myynnin painottuessa verkkoon on teknisen partnerin pysyttävä kehityksen mukana, sekä taivuttava hyvinkin erityyppisiin verkkototeutuksiin. Olemme toteuttaneet Reimalle vuodesta 2010 lähtien erinlaisia verkkototeutuksia.

Villada

Vauhtia kasvuun digitaalisesta markkinoinnista

Villada on suomalainen tasokkaiden lomahuviloiden välityspalvelu, joka halusi kasvattaa myyntiään digitaalisen markkinoinnin keinoin. Huolella toteutetun analytiikan avulla yritys oivalsi, kuinka luoda palvelussaan onnistunut asiakaskohtaaminen ja tavoittaa asiakkaat myös vuokrauspäätöksen harkintavaiheessa.

OPR-Vakuus

Mobiiliresponsiivisen verkkosivuston uudistus Drupal-kehitystä hyödyntäen ja lainanhakuprosessin kehittäminen

Verkkosivuston löydettävyys ja käytettävyys ovat tärkeimpiä tekijöitä rahoituspalveluiden tarjoajaa valittaessa. OPR-Vakuus uudisti viisi verkkosivustoa käyttökokemukseltaan korkealaatuiseksi, mobiiliresponsiiviseksi ja hakukoneoptimoiduksi Drupal-kehityshankkeessa Brave Digitalin kanssa. Digitaalisten palveluiden kehityshankkeessa uudistettiin samalla koko lainanhakuprosessi.

Antti-Teollisuus

Verkkosivuston uudistus tukemaan kansainvälistä kasvua

Kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen vaatii teollisuusyritykseltä monipuolista ja toimivaa digitaalista presenssiä. Korkeaan laatuun ja luotettavuuteen nojaavan Antti-Teollisuuden internetsivuston toiminnot ja käytettävyys uudistettiin vastaamaan yrityksen brändiä ja tukemaan myynnin kasvua.

Golf House logbook

Golfia varten kehitetty harjoituspäiväkirja

Golf House logbookin avulla sekä urheilija että valmentaja näkevät nopeasti, mikä pelin ja harjoittelun osa-alue vaatii erityistä huomiota.

Muksuklubi lojaliteettisovellus

Kanta-asiakkuus sovellus asiakkaiden sitouttamiseen

Muksuklubi on lapsien vanhemmille suunnattu lojaliteettisovellus. Muksuklubi tarjoaa mm. pisteisiin pohjautuvan verkkokaupan, jossa pisteitä kerätään tai voitetaan esimerkiksi kilpailuista.

Taloinfo

Startup pilvisovellus rakennusalalle

Taloinfo on asukasviestintään ja rakennusurakoinnin projektinhallintaan kehitetty pilvisovellus. Erittäin kiehtovan sovelluksesta tekee kuuden eri kanavan viestintäputki.

Ysao tuntikirjaussovellus

Tuntikirjaussovellus opettajien tuntien kirjaamiseen ja tuntikertymän laskemiseen

Verkkopohjainen tuntikirjausjärjestelmä vähensi huomattavan määrän työtunteja tulosteiden ja excel-tiedostojen siirtelystä sekä yhtenäisti tuntien kirjaamiskäytäntöjä YSAO:lla.

Kipinä mobiilisovellus

Natiivi mobiilisovellus omien paloharjoitusten tekemiseen ja palovaroittimen testaamiseen

Kipinän avulla voit tehdä helposti kotona Oman paloharjoituksen. Kipinä mobiilisovellus toteutettiin iOS-, Android- ja Windows-alustoille. Kipinä myös muistuttaa, että testaat palovaroittimesi säännöllisesti.

ADR Advisor

Natiivi mobiilisovellus laskemaan vapaarajan vaarallisten aineiden kuljetuksiin

Mobiilisovellus iOS-, Android- ja Windows-alustoille. ADR Advisor avulla varmistat määräysten mukaisen oikean toiminnan helposti ja nopeasti. Brave toteutti ohjelmiston suunnittelusta julkaisuun.

Esteettinen hammashoito

Markkinoinnin analytiikan konsultointi, sekä mainonnan suunnittelu digitaalisen myynnin kasvattajina

Esteettisen Hammashoidon Klinikka haluaa palauttaa hymyn mahdollisimman monille kasvoille. Digitaalisen markkinoinnin kehittäminen analytiikkaa hyödyntämällä auttoi yritystä tavoittamaan hammashoidosta kiinnostuneet ja konvertoimaan yhä useamman aina tyytyväiseksi asiakkaaksi saakka.

Rahapuupeli

Selaimessa toimivan Javascript-pelin kehittäminen

Säästöpankki Optia halusi tavoittaa nuoret opiskelijat tavallisesta poikkeavalla kampanjalla. Kohdemarkkinan tutkimuksen ja työryhmän ideoinnin lopputuloksena syntyi verkkoselaimessa toimiva kampanjapeli nimeltään Rahapuupeli, joka opetti samalla innostavalla tavalla talouden hallintaan.

Metro Areena

Digitaalisen ilme uudistettiin kotisivujen drupal-kehityshankkeessa

Espoon moderni ja viihtyisä monitoimiareena Metro Areena sai arvoisensa digitaalisen ilmeen verkkosivujen Drupal-kehityshankkeessa. Hankkeen alussa ideoitiin sivuston yleisilmettä ja värimaailmaa, sekä haettiin tapoja, joilla Metro Areenan tilatarjontaa ja tapahtumia saataisiin hyvin esille verkkopalvelussa.

Familar

Itseohjautuva dokumenttien- työtehtävien ja laadunhallinnan ohjelmisto ja toimintakäsikirja terveys- ja sosiaalialalle

Mehiläisen omistama Familar Oy on johtava valtakunnallinen lasten ja perheiden terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Yritys toimii yhteensä yli 50 toimipaikassa ja työllistää noin 1000 alan ammattilaista. Brave Digital toi kehityshankkeessa Familiarin laadunhallinnan prosessit yhteen sovellukseen.

Finnish Dance Organization

Verkkosovellus uudisti koko Tanssiurheiluliiton toiminnanohjauksen

Suomen Tanssiurheiluliiton (FDO, Finnish Dance Organization) ydintoiminnot digitalisoitiin ketterässä verkkopalvelun kehityshankkeessa. Avoimella lähdekoodilla toteutetun projektin myötä niin jäsenrekisteri, kilpailumaksut, kuin tanssitapahtumien organisointikin tapahtuvat tehokkaasti yhden digitaalisen palvelun kautta.

Svea Webpay

Henkilöllisyyden varmentaminen TUPAS-tunnistautumista ja mobiilivarmennetta hyödyntäen

SveaWebpay halusi varmistua luoton hakijoidensa henkilöllisyydestä, jotta väärinkäytöksiltä vältyttäisiin. Rakensimme SweaWebpayn ja verkkokauppojen välille erillisen tunnistautumiskanavan. Tunnistautumiskanava integroitui täysin olemassaoleviin järjestelmiin, joten muutoksia olemassaoleviin ratkaisuihin ei tarvittu.

niemi.png