Blogi

Lisää voimaa asiakasrajapintaan - Tervetuloa Jukka!

by Jukka Leino

14.09.2017

Pitkä kokemus teknisessä asiakastyössä, laaja kontaktiverkosto sekä suora ja rehti savolainen asenne, kuvaavat uutta tekijäämme Jukka Vattukalliota. Olen erittäin ylpeä, että saimme Jukan kaltaisen ammattilaisen joukkueeseemme! Tervetuloa remmiin Jukka!

Lue lisää

Customer data

Voiko oman asiakastiedon ja ostetun median tiedot yhdistää?

by Jukka Leino

08.09.2017

Useilla yrityksillä on CRM järjestelmissään tai ihan vain exelissä dataa omista asiakkaistaan. Dataa, siis tietoa, ihan perustietoa, nimi, puhelin nro, email, ostohistoria jne. Näitä tietoja kannattaa käyttää hyväksi, kun haluaa selvittää kenelle voisi myydä mitäkin lisää tai mitkä asiat yhdistävät eri asiakkaita ja mistä löytyisi samankaltaisia uusia asiakkaita.

Monesti eri tietojyväset on tallennettuna eri järjestelmissä, mikä luo haasteita niiden jatkohyödyntämiselle. DMP on monessa tapauksessa aivan loistava ratkaisu yhdistää noita tietoja. DMP on lyhenne sanoista data management platform.

Lue lisää

Big picture

Mitä Braven kokonaisvaltainen asiakas saa?

by Jukka Leino

31.08.2017

Ajattelin kertoa yhden esimerkin miten olemme Bravella hyödyntäneet omia palveluitamme.

Tee kuten opetat -sopii tähän esimerkkiin loistavasti!

Asiakkuus lähti liikkeelle meidän omilta verkkosivuilta. Sivustollemme on asennettu Google Analytics - hyvin. Palvelumme Brave Leads tunnistaa analytiikasta yrityksiä ja henkilöitä, jotka vierailevat sivuillamme.

Pelkästään näillä tiedoilla ei homma vielä aukea, mutta kun katsoo minkä kanavan kautta sivustolle on tultu ja mistä asioista ihminen on ollut kiinnostunut, on ensimmäisen kontaktoinnin sisältö melko selkeä.

Kävimme myyntipalaverissa läpi sivustollamme vierailleita yrityksiä, henkilöitä ja kiinnostuksen kohteita ja jaoimme liidit keskenämme.

Lue lisää

Natiivimainonta

Brave otti palveluvalikoimaansa natiivimainonnan

by Teemu Leskinen

10.08.2017

Natiivimainonta?

Tuntuuko, että tekisi mieli Googlata termi ennen kuin jatkat lukemista?

Ei hätää!

Et varmasti ole ainoa, jolle termi ei ole entuudestaan tuttu, sillä mainonnan muoto on vielä jokseenkin tuntematon meille suomalaisille.

Lue lisää

back to school

Lomista on nautittu ja kasvu jatkuu!

by Jukka Leino

09.08.2017

Aivan huippu siistiä aloittaa työt lomien jälkeen. Loma tarjosi juuri niitä asioita, joita siltä toivoinkin; rentoutumista, yhteistä aikaa läheisten kanssa, hyvää ruokaa ja ajatusten irrottamista työasioista.

Lue lisää

Heinäkuun sää Helsinki, analytiikka

Mitä 50 vuoden säädatalla voi tehdä?

by Jukka Leino

20.06.2017

Mallintaa tulevan heinäkuun sään!

Brave ei lähtenyt rekryämään sammakkomiestä vaan matemaatikon!

Petri teki sääennusteen lineaarisella regressioanalyysillä.

Mitä muuta Petri osaa ennustaa?

Lue lisää

Sivut